Inboedelservice & Woningontruiming in Venlo e.o.

Opzoek naar een helpende hand bij het leegmaken of opruimen van een woning?

Wij kunnen u helpen door een deel van een inboedel op te halen of een complete woningontruming uit te voeren.

Wat kunnen wij voor u doen?

  • Woning geheel leegmaken of opruimen en bezemschoon opleveren
  • Vitrage, lampen en vloerbekleding verwijderen
  • Uw woning schoonmaken
  • Afval verwijderen in en om de woning
  • Noodzakelijke herstelwerkzaamheden en reparaties verrichten
  • Compensatie geven voor “bepaalde” inboedel en huisraad
  • Schoonmaken van de tuin en het buitenterrein
  • Garage of opslagruimte opruimen en bezemschoon opleveren
  • Discretie gegarandeerd
  • Snel en professioneel uitvoeren van de werkzaamheden

Kortom we kunnen uw woning klaar maken voor de oplevering bij de verhuurder of gereed maken voor de verkoop!

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie. Informeren en/of een bezoek aan de te ontruimen woning is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

We kunnen meestal binnen een dag de woning bezichtigen en prijsopgave afgeven.

Wilt u meer weten over inboedelservice en woning ontruiming lees dan de paragrafen hieronder.

Wat is de inboedelservice en een woningontruiming?

Een inboedelservice is een dienstverlening waarbij een gedeelte of alle inboedel, zoals huisraad en meubels uit een woning, appartement, flat of winkel leeg ruimt en afvoert. Deze dienstverlening wordt ook wel woningontruiming genoemd. Soms noemt men het ook boedelontruiming of huisopruiming.

Bij een woningontruiming gaat het meestal wel om een uitvoerigere versie, waarbij ook afval verwijdering, vitrage verwijdering, vloerbekleding verwijdering, schoonmaakwerkzaamheden en herstelwerkzaamheden vaak onderdeel van de dienstverlening zijn.

Wie maken er gebruik van de inboedelservice of woningontruming?

Van een dergelijke dienstverlening wordt vaak gebruikt gemaakt door mensen die gaan verhuizen van groot naar klein, met een overschot van inboedel, bij een echtscheiding of door nabestaanden.

Wat kost het om een woning te laten ontruimen?

Dit is lastig te zeggen, omdat elke situatie anders is. Het is wel zo dat als u ons als kringloopwinkel inschakelt u aanzienlijk in de kosten kunt besparen. Anders dan een woningontruimer pur sang komen wij u namelijk tegemoet in de kosten, doordat wij werken voor “een gedeelte van” de inboedel. Wij geven dus een compensatie. In hoeverre wij u tegemoet komen is afhankelijk van de aard van de inboedel. Daarnaast wordt gekeken naar hoeveelheid niet bruikbare spullen die aanwezig zijn en als waardeloos en/of als afval gezien kan worden. Hiervoor worden o.a. afvoerkosten in rekening gebracht. Tevens worden er mogelijk kosten in rekening gebracht voor extra werkzaamheden. Hierbij moet men denken aan herstelwerkzaamheden aan de woning of het schoonmaken hiervan.

Waarom een kringloopwinkel inschakelen voor een woningontruiming?

Allereerst zijn de kosten lager, omdat er compensatie wordt gegeven voor bepaalde inboedel en huisraad. Daarnaast heeft een kringloopwinkel veel kennis en ervaring op het gebied van verplaatsen, demonteren en vervoeren van meubels en huisraad. Ook is een kringloopwinkel meester in hergebruik en voert afval op een verantwoorde & kostenefficiënte manier af.

Ook wij hebben ons gespecialiseerd in woningontruimingen en kunnen dan ook alle gerelateerde werkzaamheden uitvoeren, zodat u zorgeloos uw woning kan opleveren of in de verkoop kunt plaatsen

Hulp bij woning leegmaken & verhuizing van senioren?

Gaat u verhuizen van groot naar klein en u heeft hulp nodig dan kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u dan met het leegruimen en bezemschoon opleveren van de oude woning en verhuizen de inboedel en huisraad die u mee wilt nemen naar uw nieuwe woning.  Zijn er extra wensen dan kunnen wij dat meestal ook uitvoeren. Ook in de nieuwe woning kunnen we klaar maken voor bewoning. We kunnen de meubels en huisraad plaatsen en inruimen en alle elektrische apparatuur en lampen aansluiten. Wilt meer weten hoe deze dienstverlening werkt neem dan contact op met ons. Het opmaken van een offerte is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Kringloopwinkel Sans Fin ontruimt alle type woningen en objecten van huizen tot garages in Venlo en omgeving.

Werkwijze bij een inboedelservice & woningontruiming

Geheel gratis en vrijblijvend bezichtigen wij de leeg te ruimen woning. Dit kan ook een schuur, garage, magazijn, winkel of bedrijf zijn. Wij komen op een datum en tijdstip dat u uitkomt. Om een afspraak te maken kunt u ons gewoon bellen of een email sturen.

Op het moment dat wij de woning bezoeken bespreken we uw wensen en  inventariseren de werkzaamheden.

Nadat we uw woning hebben bezocht geven we binnen 24 uur een offerte af.

Indien u akkoord gaat met de offerte kunnen we gezamenlijk een datum afspreken wanneer de werkzaamheden gaan plaatsviinden.

Indien u meer informatie wilt over uw persoonlijke situatie kunt u contact opnemen met Sans Fin. Ga hiervoor naar de contact pagina. Hier vindt u ons telefoonnummer en het email contact formulier. Daarnaast kunt u ook de winkel bezoeken om u situatie te bespreken.

Wij staan garant voor een tevreden resultaat!!