Andere diensten

Andere diensten zijn op zichzelf staande diensten die naast woningontruiming worden aangeboden door Sans Fin voor iedereen in Venlo en omstreken

Woeëningontrumer oet Venlo, veur Venlo

Andere diensten

Wat wij ook doen.

Het is duidelijk dat we experts zijn in woningontruiming in de regio van Venlo, maar we gaan nog een stap verder. Onze diensten strekken zich uit naar andere gebieden die nauw verwant zijn aan onze kernactiviteiten op het gebied van woningontruiming

Bij ons kun je ook terecht voor afvalophaling in Venlo en omstreken. Moet je een bank laten verwijderen? Ook dan staan we voor je klaar.

We voeren ook kleinschalige sloopopdrachten uit, zoals het afbreken en afvoeren van schuurtjes.

En als je een discreet uitgevoerde woningontruiming en schoonmaak van een vervuilde woning nodig hebt, ben je bij ons ook aan het juiste adres..

  • Betrokken
  • Professioneel
  • Secuur
  • Discreet
  • Maatwerk
  • Vaste prijzen
  • Regionaal betrokken

Afval ophaaldienst

Wil je snel van je afval af? Dan kunnen wij je daarbij helpen.

Je kunt ons inschakelen om verschillende soorten afval, zoals banken, tafels, kasten enzovoorts op te laten halen in groot Venlo. Wij zorgen ervoor dat het netjes wordt afgevoerd.

Of je nu te maken hebt met kleine of grote hoeveelheden afval.

Afval ophaaldienst

Vervuilde woning ontruimen en schoonmaken

Het komt steeds vaker voor dat mensen in sterk vervuilde woningen leven, vaak om verschillende redenen.

Voor ons is het niet van belang waarom iemand in zo’n situatie verkeert. Wij begrijpen dat dit complex kan zijn en staan klaar om te helpen. Discretie staat bij ons voorop.

Als je zelf in een sterk vervuilde woning woont of als je iemand kent die hulp nodig heeft, of het nu gaat om opruimen of schoonmaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om te assisteren.

Meer over vervuilde woning ontruimen

Vervuilde woning voorbeeld

Bedrijfsontruimingen

Als bedrijf kun je ook bij ons terecht om een pand of een deel daarvan te laten ontruimen. Dit noemen we een bedrijfsontruiming.

Bedrijven huren ons bijvoorbeeld in als ze zijn verhuisd. Of als er iets veranderd is in hun bedrijf. Soms ook bij een faillissement.

We halen ook regelmatig oud interieur of incourante goederen op die gewoonweg weg moeten. Deze onverkoopbare producten moeten vaak vernietigd worden. Soms is dat niet nodig en kunnen we ze aanbieden binnen ons netwerk van opkopers.

Meer over bedrijfsontruimingen

Kleinschalige sloopopdrachten

Moet er iets gesloopt of gedemonteerd worden?

Wij bieden kleine sloopdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Particulieren huren ons vaak in voor het slopen en afvoeren van bijvoorbeeld een schuurtje. De aard van het sloopwerk kan echter variëren.

Bedrijven huren ons ook in voor sloopwerk. Verder vertrouwen ze op ons voor demontage en afvoer van bedrijfsmaterialen wanneer dat nodig is.

Meer over kleinschalige sloopopdrachten

Opruimservice

Heb je behoefte aan opruimen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Misschien vind je dan prettig als iemand meedenkt over wat wel en niet weg kan.

We bieden ook hulp bij het organiseren, zodat alles er netjes en geordend uitziet.

Hoewel we geen officiële opruimcoaches zijn, staan we klaar om te ondersteunen.

Een opruimcoach biedt uitgebreidere begeleiding, zoals nazorg. Als je zo’n specialist nodig hebt, kunnen we je mogelijk doorverwijzen naar een geschikte professional.

Meer over opruimservice

Speciale diensten

In sommige gevallen voeren we ook speciale diensten uit na overleg. Deze diensten kunnen zeer uiteenlopend zijn en hebben vaak te maken met andere services die we aanbieden.

Het gebeurt vaak dat bedrijven ons vragen om taken uit te voeren die normaal gesproken niet tot onze standaarddienstverlening behoren.

Omdat we streven naar flexibiliteit, staan we open voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden die normaal gesproken buiten ons takenpakket vallen.

Zo hebben we bijvoorbeeld eerder verpakkingsmaterialen verwijderd in combinatie met een opruimopdracht die we al voor datzelfde bedrijf uitvoerden. De verpakkingsmaterialen hebben we natuurlijk direct afgevoerd.

Meer over speciale diensten