BLOG

Wel eens gehoord van de inboedelservice?

juli 03, 2019
Reacties uitgeschakeld voor Wel eens gehoord van de inboedelservice?

Bij een inboedelservice wordt meestal een gedeelte of de gehele inboedel uit een woning geruimd en afgevoerd.

Inboedelservice wordt vaak ook aangeduid als woningontruiming, huisopruiming of boedelontruiming. Er zijn heel veel benamingen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Maar in principe zijn het allemaal services die neer komen op het leegmaken van een woning.

Met woningontruiming wordt meestal wel een uitvoerigere versie bedoelt, waarbij een gehele woning wordt ontruimt, ongeacht de staat van inboedel. De woning wordt bezemschoon opgeleverd en extra services, zoals schoonmaken, herstelwerken e.d. vallen hier vaak ook onder.

Het verschil zit hem in de extra werkzaamheden. Een woningontruiming kan uitgebreider zijn dan een inboedelservice. Zo kan een woningontruiming betekenen dat je ook de vloerbekleding verwijdert of andere werkzaamheden.

De inboedelservice of een woningontruiming wordt ingezet bij verhuizen van groot naar klein, bij een echtscheiding, emigratie of door nabestaanden.

Kringloopwinkel Sans Fin biedt inboedelservice, maar ook woningontruiming aan binnen gemeente Venlo en omliggende gemeenten. Naast het leegruimen van de boedel bieden we dus ook extra diensten aan, zoals schoonmaken en herstelwerkzaamheden binnen en buiten de woning.

De kosten zijn afhankelijk van de staat van de inboedel en de eventuele extra werkzaamheden. Wij komen gratis en vrijblijvend de woning bezichtigingen, waarna we een vrijblijvende offerte afgeven. Wij leveren maatwerk en nemen al uw wensen in acht. Extra diensten kunnen ten alle tijden besproken worden.

Wilt u een gedeelte verhuisd hebben? Wij doen het! Wilt u dat uw nieuwe woning wordt voorbereid, voordat u intrekt? Wij doen het!

We werken snel, discreet en professioneel.

Indien u op een gegeven moment akkoord gaat met ons voorstel dan spreken we de gang van zaken door en spreken gezamenlijk een datum en tijdstip af waarop de werkzaamheden worden verricht.

Wij kunnen op zeer korte termijn een woningontruiming in Venlo en omliggende gemeenten uitvoeren.

meer over inboedelservice in venlo of meteen contact opnemen